başlıksız !

Bir yerlerde herkes eşlik ediyor birbirine ve gideceği istasyona gelen veda ediyor, el sallayarak uzaklaşıyor yanınızdan ardından baksanız mı bakmasanız mı kararsızlık içinde kalıyorsunuz fakat yolunuza devam etmek zorunda olduğunuzdan uzaklaşıyorsunuz...

Hayatınızda olmuyorlar, hayatınızdan teğet geçiyorlar üstelik insanlar insanların arasında hem de yanyana iken hem de bu kadar yakın ve bu kadar kalabalıkta nasıl oluyor da başarıyorlar birbirlerine değmeden geçmeyi aklım almıyor..

Madem ki kimse kimseye değmeden geçebiliyor, hatıralarımızda bu kadar parmak izi nasıl kalabiliyor anlamıyorum..

Anlayan varsa anlatsın uzuuun uzuun dinleyeceğim söz✌

başlıksız !” için 2 yorum

  1. Herkes herkese değiyor aslında elementer düzeyde, sadece bunu biz bilinçli aklımızla bilmiyoruz. Her şey herkes elementlerden yapılmış (bedenimizde bulunan karbon hidrojen oksijen azot demir vs) herkeste var, birbirimizden farkımız bunların dozunun herkeste farklı olması ve bu elementler sürekli birbirine spin atar, iletişim içindedir. Özellikle kendine benzer hissettikleriyle temas kurar.
    Bir şekilde parmak izleri kalır yani 🙂 ve zamanla iradeyle, istemediğimiz şeylerle teması gerçekten kesersek, o izler biter ve yeni bağlar izler kurabiliriz.
    Uzun oldu 🙂 sevgiler

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın